piatra naturala

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

Acest acord descrie termenii şi condiţiile care reglementează serviciile disponibile şi utilizarea acestui site.
Pentru a putea fi utilizator, trebuie să citiţi şi să fiţi de acord necondiţionat cu toţi termenii şi condiţiile conţinute în prezentul acord.
Drepturi de proprietate intelectuală
Continutul acestui website este proprietatea companiei SC VAM Stones SRL
Ideile originale aspectul şi modul de organizare ale acestui site sunt recunoscute şi protejate.şi nu pot fi folosite de alte persoane sau instituţii pentru a furniza servicii similare.
Utilizarea textelor cuprinse în website-ul societăţii, a designului, a imaginilor publicate pe website, a layout-ului nu este permisa.
Utilizatorii nu au dreptul să modifice conţinutul prezentului website şi nu au dreptul să includă informaţiile conţinute de acesta în conţinutul altor lucrări sau să copieze acest conţinut în scopuri comerciale.
Toate mărcile sau denumirile de produse comercializate de către societate sunt proprietatea acesteia sau a colaboratorilor acesteia şi folosirea acestora este interzisă terţilor care nu posedă licenţă acordată de către societate

SC VAM Stones SRL poate, fără o notificare în prealabil sa suspsnde sau sa înceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului, fără a motiva această acțiune.

Condiţii generale de utilizare

Serviciile noastre pot fi folosite în calitate de orice tip de utilizator care deține o afacere sau intenționează să dezvolte una, cu ajutorul nostru. Din interiorul platformei se pot trimite cereri de oferta, urmand ca un operator sa preia acea solicitare și să raspundă fie prin email sau telefonic.

Cereri pentru oferte de pret

Acestea se pot solicita telefonic la numerele afisate pe website, folosind formularul pentru cerere oferta. Solicitantul are obligatia de a furniza date corecte si concrete cu privire la produsele dorite. Daca datele furnizate nu sunt complete acesta nu poate primi oferta de pret/sau nu poate cere detalii suplimentare folosindu-se de datele oferite, fie numar de telefon, fie adresa de email.

Confidențialitatea datelor

Informaţiile cu caracter personal pe care le utilizaţi pentru a beneficia de serviciile noastre şi cele privind activitatea desfăşurată de dvs. sunt confidenţiale, protejate cu sisteme de securitate şi nu vor fi utilizate decât pentru a asigura funcționalitatea sa, conform regulilor de utilizare prevăzute pe site. Pentru detalii privind utilizarea datelor personale, vă rugăm accesați pagina Politica de confidențialitate. Aceste prevederi se întregesc cu dispoziţiile legale în vigoare.

Clauze finale

Prezentul acord este supus în întregime legii române şi poate fi modificat fără acordul dumneavoastră. Modificările vor fi notificate pe prima pagină a site-ului şi vor fi aplicabile de la data aducerii la cunoştinţă publică, cu excepţia modificărilor condiţiilor financiare de utilizare a site-ului, care nu pot intra în vigoare decât pentru anul ulterior celui în care au fost făcute publice.
În orice situație în care dvs. aveţi obiecţiuni sau rezerve faţă de oricare dintre prevederile din prezentul acord şi a modificărilor care vor surveni, aveți obligaţia de a înceta de îndată utilizarea serviciilor noastre.
Pentru informații sau lămurirea unor neclarități ne puteți scrie la emailul prezentat la rubrica CONTACT!
Utilizatorul declară în mod expres că îndeplineşte toate condiţiile legale cerute pentru a utiliza serviciile oferite de noi, că a luat la cunoştinţă în totalitate prevederile prezentului acord şi a înțeles pe deplin modul de funcţionare a serviciilor oferite prin intermediul site-ului nostru.

RECLAMATII

Daca aveti o problema legata de o comanda, puteti suna la tel 0758937317 pentru remedierea situatiei.

© Copyright 2024. Toate drepturile rezervate. Powered by webinspire.ro

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram